fbpx

The King’s Hospital

Де:

ІРЛАНДІЯ,М.ДУБЛІН

Для кого:

ДІВЧАТА І ХЛОПЦІ 12-18 РОКІВ

Коли:

З ВЕРЕСНЯ

Тривалість:

ВІД 1 РОКУ

Мова навчання:

АНГЛІЙСЬКА

The King’s Hospital – це приватна загальноосвітня школа заснована в 1669 році, яка пропонує широкий навчальний план і великий вибір позакласних заходів.

Школа Kings Hospital вміщує найкраще в сучасних спортивних спорудах і заохочує всіх студентів до участі у ньому або більших спортивних заходах.

Основними видами спорту є:

  1. Регбі,
  2. Бадмінтон,
  3. Теніс,
  4. Легка атлетика,
  5. Футбол,
  6. Баскетбол,
  7. Хокей,
  8. Каное,
  9. Крикет,
  10. Бігові лижі,
  11. Волейбол.

Kings Hospital одна з небагатьох, яка має свій власний басейн. Ця пропозиція буде актуально для тих школярів, які зацікавлені в заняттях плаванням.

Розташована в мальовничому кампусі площею 80 акрів на березі річки Лиффи в Пальмерстауні, всього у восьми кілометрах на захід від центру Дубліна, ірландська школа The King’s Hospital залучає учнів зі всієї Ірландії, а також з-за кордону, створюючи свою багатонаціональну і космополітичну привабливість.

У школі пропонується два види можливого проживання учнів – на території школи (школа-інтернат) і денна школа з проживанням дітей у приймаючих ірландських сім’ях (дана опція доступна тільки для ірландських учнів).

Проживання:

King`s Hospital School є провідною школою-пансіоном в Ірландії. 50 відсотків викладацького складу (деякі зі своїми сім'ями), також проживають в кампусі і спілкуються з учнями 7 днів на тиждень, надаючи їм всебічну підтримку і допомогу по навчанню або по життю в школі. Таким чином, в школі панує дружня атмосфера. Кінгз Хоспітал надає не тільки семиденний пансіон, а й п'ятиденний. Учні проживають в окремих 6-ти, 4-х і 2-х місцевих кімнатах із суміжною ванною. Учні старших класів живуть в кімнатах, розрахованих на дві людини в окремій будівлі (Bluecoat House). Пансіон розрахований на 300 учнів. Діти проживають в теплих, комфортних приміщеннях, які знаходяться в прекрасному стані. В цьому ж місці проживають і вихователі, які беруть на себе турботу про дітей, багато з яких вперше опинилися далеко від будинку.

Вартість навчання:
Повний пансіон 27 300 євро в рік

Додатково оплачується:
Візовий збір
Мед страховка
Послуги агентства
Авіапереліт

Ваш консультант

Ваш консультант

Форма обратной связи