fbpx

Kilkenny College

Де:

ІРЛАНДІЯ, КІЛКЕННІ

Для кого:

ХЛОПЦІ І ДІВЧАТА З 12 ДО 18 РОКІВ

Коли:

З ВЕРЕСНЯ ПО ЧЕРВЕНЬ

Мова навчання:

АНГЛІЙСЬКА

Кілкенні коледж, заснований в 1538 році, в даний час є школою змішаного типу навчання. Засновник коледжу – Пірс Батлер, з графського роду Ормонд, який був одним з найвпливовіших родин серед всіх англо-норманських сімей в Ірландії і був пов’язаний шлюбами з королями Англії. Джонатан Свіфт був учнем коледжу разом з драматургом Вільямом Конгрива і філософом-єпископом Джорджем Берклі.

На території коледжу в 50 акрів розташувалися 7 обладнаних наукових лабораторій, сучасно облаштований комп’ютерний кабінет; спеціально обладнані кімнати для занять інженерією, мистецтвом, технічної графікою, роботою по дереву, економікою і вивчення іноземних мов. Найближчим часом планується будівництво центру для занять музикою. Територія школи оточена зеленими лугами, квітами і деревами.

Кілкенні – один із найменших і улюблених міст для відпочинку туристів і жителів Ірландії, після Дубліна.

Опис програм:

Молодша школа (12-15 років): обов’язкові предмети – англійська і математика; на вибір -французька, німецька, історія, географія, мистецтво, музика, бізнес, природничі науки, домашня економіка, технологія роботи по дереву, нові технології. Мінімальна кількість предметів, що вивчаються – 7.

Перехідний рік (15-16 років): обов’язкові предмети – англійська і математика; на вибір -французька, іспанська, історія, географія, мистецтво, музика, бізнес, бух облік, домашня економіка.

Старша школа (16-18 років): обов’язкові предмети – англійська і математика; на вибір -французька, німецька, історія, географія, мистецтво, музика, релігія, бізнес, економіка, бух облік, фізика, хімія, біологія, домашня економіка, технології малювання, робота по металу, інженерія.

Мінімальна кількість предметів, що вивчаються для перехідного року і старшої школи – 6.

Вступні вимоги: результати навчання в школі з хорошою успішністю + знання англійської мови на високому рівні

З проживанням в приймаючій сім’ї – 16900 євро на рік.

Додаткові оплачується:

Візовий збір

Мед страховка

Послуги агентства

Авіапереліт

Ваш консультант

Ваш консультант

Форма обратной связи